De ce ai nevoie de Campanii Google ads?

  

Ai nevoie de informatii campanii Google? Google este lider în ceea ce privește veniturile obținute din campanii de publicitate digitală, ceea ce înseamnă că AdWords ar trebui să fie principalul tău focus dacă vrei să-ți crești vânzările și popularitatea.   

Companiile bune de digital marketing caută tot timpul un mod de a-și aduce clienții cu un pas înaintea competitorilor; o strategie care să crească scorul calității, să reducă costul pe clic (CPC) și, în cele din urmă să crească ROI-ul (return over investment). Campaniile de PPC (pay per click) pot părea dificile și complexe de optimizat, dar îți aduc avantaje enorme. 

Iată 5 motive pentru care trebuie să incluzi campanii Google AdWords în planul tău de marketing digital:

  

1. Campanii Google care cresc ROI   

campanii googleMarketingul urmărește, în esența, generarea unui ROI cât mai mare în fiecare lună. Campaniile de PPC te ajută cu acest țel dându-ți posibilitatea de a plasa anunțurile tale în cele mai relevante locuri online. 

Și cel mai important: doar publicul important pentru tine va vedea aceste anunțuri, încurajând astfel userii să viziteze site-ul tău și să fie convertiți în clienți. De aceea, AdWords este unul dintre cele mai valoroase canale de promovare, dovedind de la un an la altul că are cea mai mare rată de creștere ROI comparativ cu orice alte soluții de publicitate online asemănătoare.

2. Control asupra Bugetului și Cheltuielilor

Să bugetezi pentru campaniile Google Ads este extrem de simplu, deoarece nu există costuri surpriză. Folosind AdWords poți seta bugete zilnice sau lunare, asigurându-te astfel că nu vei depăși niciodată suma alocată publicității online. 

Poți face oricând modificări în cazul în care dorești să micșorezi sau să mărești sumele pe care vrei și poți să le cheltuiești, acest lucru influențând direct numărul de useri care văd zilnic anunțul tău. Indiferent de buget, PPC îți oferă trafic de calitate, dar ține minte că nu te poți aștepta la rezultate extraordinare cheltuind foarte puțin, mai ales dacă licitezi pentru cuvinte cheie costisitoare.

3. Plătești doar când cineva dă click

campanii google, strategii de promovare servici web design startup nation agentie web design promovare online web design bucuresti realizare magazin online brandlocked servicii seo servicii web design optimizare site preturi web design creare magazin online strategii de promovare ce este seo agentie web design promovare website agentie digital marketingExact că în acronimul PPC (pay per click), plătești doar atunci când cineva dă click pe anunțul tău. Se elimină, astfel, orice cost care nu este necesar, dar care există pe multe alte canale de publicitate online. 

Atunci când comparăm campanii Google Ads cu orice alte campanii tradiționale de advertising din afara mediului virtual observăm clar că PPC îți oferă mult mai multe oportunități și rezultate palpabile comparativ cu acestea. În cazul publicității de tip offline vei cheltui sume exorbitante de bani și vei putea doar să speri că eforturile tale vor fi bine primite de publicul țintă. 

Folosind campanii Google AdWords/PPC ști clar că fiecare user care vede anunțul tău dă click doar pentru că este interesat și vrea să afle mai  multe detalii.

4. Te ajută cu SEO

Știi deja cât de important este SEO pentru site-ul tău și ți-ai dat seama că este un proces îndelungat ce necesită atenție și monitorizare constantă. Dar știai că SEO și campaniile PPC sunt complementare? Dacă website-ul tău este updatat constant conform sugestiilor și regulamentului Google și cineva deja se ocupă măcar săptămânal de optimizare, conținutul paginilor tale și cuvintele cheie folosite în AdWords se vor îmbina perfect. 

PPC te va ajuta și să descoperi care cuvinte cheie sunt populare și poți verifica în permanență care dintre acestea obțin cele mai multe click-uri și conversii, implementându-le mai apoi în strategia ta SEO.

5. Află mai multe despre publicul tău țintă prin campanii Google AdWords!

Datorită faptului că AdWords te lasă să alegi cui vrei să-i arăți campaniile tale și să verifici cine răspunde cel mai bine la acestea, vei învăța lucruri valoroase despre publicul tău țintă. Vei afla de unde sunt aceștia, ce-și doresc de la compania ta, ce interese au în comun, din ce categorii de vârstă fac parte șamd. Gândește-te la PPC și ca la o bază de date enormă cu ajutorul căreia poți testa și analiza consumatori la care nu ai avea în mod normal acces.

Campanii Google AdWords

campanii googleSă profiți la maximum de Google AdWords înseamnă să știi cum să-ți optimizezi campaniile și să fii constant la curent cu nevoile consumatorilor tăi. În fiecare an, companiile cheltuiesc mii de euro pentru a-și promova anunturile dar rezultatele ROI nu confirmă faptul că efortul merită investiția. 

În fiecare an, 96% din venitul Google provine din AdWords, și poți fi sigur că o bună bucată din această cifră provine din faptul că multe campanii au fost lăsate să funcționeze mult prea mult fără a fi corect optimizate. Nu e nimic greșit în faptul că AdWords este profitabil pentru Google. Întreabă-te, în schimb, dacă este profitabil pentru ține.

 

Campanii Google de la 70 euro

Când vine vorba de procesul SEO sau cel de web design poți învața rapid multe proceduri pe cont propriu. În cazul PPC situația este cu totul diferită. Dacă vrei să te asiguri că fiecare cent investit în AdWords produce rezultate reale, măsurabile și că toate campaniile tale sunt create corect, având în minte publicul și țelurile urmărite de compania ta, ai nevoie de un expert.

Ai nvoie de campanii Google? Contactează-ne aici!

BLOG

3 metode de promovare GRATUITE pentru afacerea ta

Magazin online. Pret, sfaturi si pasi de urmat. Află aici.