Demararea proiectului + Audit

„Cabinetul de psihoterapie Violeta Preda se adresează atât persoanelor aflate într-un impas existențial cât și celor care vor să se dezvolte ca personalitate. Dacă traversezi o perioadă grea, iar spijinul familiei sau al prietenilor îți lipsește ori nu-ți este de folos, cel mai bine ar fi să te adresezi unui profesionist.” 

Am fost contactați de către cabinetul Violeta Preda pentru a restructura și oferi un aspect diferit site-ului pe care cabinetul îl avea la acel moment. În urma auditului realizat la inițierea proeictului am identificat următoarele aspecte ce aveau nevoie de corectare:

– Site-ul conținea pagini goale în meniul principal
– Meniul principal era supra-aglomerat cu multiple subpagini
– Site-ul avea o secțiune de „Blog” în care nu se afla nimic
– Formularul de programare nu funcționa fiind implementat incorect
– Imaginile și navigarea în site nu erau optimizate
– Nu exista trimitere către profilele de social media ale cabinetului
– Nimeni din echipa cabinetului nu a fost informat asupra felului în care pot publica articole și/sau modifica anumite erori de conținut de pe site, deși acesta fusese creat în WordPress (o platformă populară în special pentru ușurința cu care poate fi folosită chiar dacă nu dispui de cunoștințe tehnice).
– Site-ul nu era securizat
– Existau 12 module care nu erau actualizate

SERVICII OFERITE

WEBSITE REDESIGN

Am reconstruit întregul site adăugând imagini și conținut nou; am actualizat informațiile de contact și am optimizat navigarea în site, reducând viteza de încărcare de la 14 secunde la 3.2

GRAPHIC DESIGN

Am creat bannere pentru fiecare pagină a website-ului cât și pentru profilele social media și am oferit un design nou conceptului de logo pe care cabinetul îl folosea.

CONSULTANȚĂ

Am creat un manual de utilizare a site-ului și am organizat un training pentru angajații cabinetului, astfel încât aceștia să poată updata, modifica sau adăuga conținut și articole pe site fără ajutor specializat.

MENTENANȚA

Am updatat toate modulele existente pe site și am eliminat versiunea piratată a editorului folosit de web designer-ul care a creat site-ul inițial.

SOCIAL MEDIA

Am optimizat pagina de Facebook a cabinetului și am adăugat datele de contact, „povestea noastră” și link-uri cu trimitere la website.

SECURIZARE SITE

Am instalat certificatul SSL, securinzând astfel website-ul și evitând problemele pe care lipsa acestuia le putea cauza o data cu noile reglementări Google.