Studiu de caz NeroliLife

Studiu de caz Neroli Life
Ai nevoie de un website și promovare pentru salonul tău de masaj,
cosmetică sau tratamente corporale? Vezi mai jos povestea de succes
a clientului nostru, Neroli Life!
CERE OFERTA

WEB DESIGN
&
SEO

Despre proiect

La momentul în care am fost contactați de Neroli Life aceștia aveau deja un website cu multiple probleme de design, viteză de încărcare, module piratate și conținut duplicat. De aceea am decis că pentru a promova în mediul online serviciile oferite de Neroli este nevoie de un redesign complet al site-ului și o strategie competitivă de content management. Într-un mediu competitiv cum este cel al saloanelor de masaj și spa-urilor din București, Neroli Life se diferențiază prin calitatea oferită, atmosfera relaxantă a salonului, un raport perfect calitate-preț cât și experienta și profesionalismul Claudiei Radu, fondatoarea salonului. De aceea am pus accent pe testimonialele clienților și tratamentele de ultima generație oferite de Neroli Life în parteneriat cu Weyergans, fondatorii tehnologiei Dermio, care oferă rezultate excepționale pentru tenul, corpul și psihicul clienților!

SEO & PROMOVARE

Site-ul nerolilife.ro nu a fost niciodată optimizat pentru a beneficia de o poziție excelentă în rezultatele căutărilor Google. Echipa BrandLocked SEO a început colaborarea cu Neroli Life în luna Decembrie 2018 când site-ul avea un scor Page Speed insight de 6/100, comparat cu rezultatul obținut de noi după doar o săptămâna de servicii SEO: 90/100! Nu numai că am obținut o viteză ideală de încărcare a site-ului, dar am optimizat design-ul pentru toate dispozitivele și am reușit să îmbunătățim poziția în căutări cu 20% pentru 4 dintre cuvintele cheie, după doar o lună de colaborare! Continuãm procesul SEO alături de Neroli Life timp de un an, țelul nostru fiind să aducem site-ul în prima pagină a rezultatelor Google pentru cel puțin 50% dintre cuvintele cheie folosite.

Social Media Management

5 review-uri noi de la clienți mulțumiți și o creștere de 20% în engagement., după doar două săptămâni în care Brandlocked s-a ocupat de contul Facebook Neroli Life. Simpla optimizare a conturilor Social Media de către profesioniști poate crește semnificativ audiența unei afaceri, aducând trafic organic de calitate pentru site-ul tău. De aceea, Neroli Life a optat pentru o colaborare de un an alături de echipa noastră, țelul prinicpal fiind realizarea de postări cu engagement ridicat care promovează serviciile salonului, astfel încât să creștem brand awareness-ul și implicit să îmbunătățim semnificativ poziția site-ului în rezultatele Google. Am creat pentru Neroli un calendar editorial astfel încât aceștia sunt mereu la curent cu ceea ce se postează pe pagina salonului și pot aproba, edita sau manageria postările cu ușurință.

Ai nevoie de serviciile noastre pentru salonul tău?

Îți oferim pachete accesibile de promovare și web design, cu rezultate garantate contractual! Contactează-ne acum la 0727 343 696 sau 0759 071 822 sau scrie-ne folosind formularul de mai jos și programează o întâlnire cu echipa noastră!
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *