OPTIMIZARE SITE

Optimizare site

Cauti servicii de optimizare site pentru afecerea ta? Lucreaza cu noi si te ajutam sa devii numarul unu In rezultatele Google!

SEO/SEM/PPC/ Content Marketing

CERE OFERTA SERVICII SEO

Ce inseamna optimizare site (sEO)?

De fiecare data cand cauti un produs sau serviciu pe Google iti sunt afisate mii de website-uri care se potrivesc cautarii tale! Ordinea afisarii acestor rezultate nu este deloc intamplatoare, ci este bazata pe o multitudine de factori. Relevanta site-ului, continutul acestuia, vechimea lui, viteza de incărcare, diverse criterii de design si functionalitate etc.
 
Majoritatea utilizatorilor Google dau click doar pe unul dintre primele trei site-uri afisate pe pagina. De aceea este vital pentru succesul afacerii tale sa te clasezi cat mai sus in rezultate! Cum vei reusi acest lucru? Apeland la servicii de optimizare site adecvate domeniului tau de activitate!
 

Care este scorul website-ului tău?

Completeaza formularul si vei primi scorul pentru situatia curenta a site-ului tau si o oferta personalizata de servicii optimizare site pentru a-l imbunatati. 

De ce sa alegi servicii Optimizare site Brandlocked?

CREsTI iN REZULTATELE GOOGLE

Ajuta-ti clientii sa te descopere prin proceduri/ servicii seo corecte si o strategie backlinks care scade sansa ca acestia să gssească site-ul unui competitor inaintea afacerii tale.

ATRAGE TRAFIC DE CALITATE

Nu trebuie sa dispui de un buget enorm de marketing. SEO te ajuta sa atragi pe site-ul tau numai vizitatori care sunt deja interesati de produsele si serviciile pe care le oferi.

CRESTE INCREDEREA CLIENTILOR

Milioane de oameni folosesc Google zilnic si au incredere deplina in site-urile aflate intre primele rezultate. 37% dintre click-urile zilnice se duc doar catre site-urile aflate pe primul loc in cautari.

CRESTE PROFITUL AFACERII TALE

Peste 70% dintre utilizatorii Google dau click doar pe unul dintre rezultatele de pe prima pagina a căutării. SEO te ajuta sa fii primul si singurul site pe care clientii tai il exploreaza.

Rezultatele clientilor Brandlocked
care aleg servicii Optimizare Site
+
SITE-URI OPTIMIZATE
+
CLIENTI FERICITI
%
CRESTERE TRAFIC
LINK-URI EXTERNE
Servicii Optimizare Site - Ce facem diferit?

Iti garantam contractual rezultatele pe care ti le doresti.  Nu folosim practici seo ilegale/imorale si nu iti vindem link-uri de proasta calitate. Echipa noastra este compusa din experti servicii SEO care au lucrat pentru companii multinationale ca Pfizer, Ebay, Vodafone, Toyota sau AOL. De aceea, suntem siguri de rezultatele strategiilor SEO pe care le dezvoltam pentru clientii nostri.

SILVER

SEO LUNAR PT. SITE-URI PREZENTARE PANA LA 6 PAGINI
€450
350
lunar
 • Audit si analiza competitie
 • Rezolvare probleme website
 • Optimizare viteza incarcare
 • Selectare 6 cuvinte cheie principale
 • Creare titluri SEO & descrieri meta. Optimizare on-site pt. tot siteul
 • Optimizare continut & imagini
 • Monitorizare rezultate
 • Suport tehnic + raport lunar
OFERTA

Premium

SEO LUNAR SITE-URI PREZENTARE COMPETITIE MEDIE/MARE
680
Lună
 • Audit & analiza competitie
 • Selectare cuvinte cheie
 • Strategie SEO trimestriala personalizata, cu obiective definite si garantii contractuale
 • SEO on site complet x minimum 10 cuvinte cheie
 • 10 x Backlinks/luna pe site-uri cu autoritate, din domeniul tau
 • Raport Lunar + suport tehnic
Popular

Pro

SEO LUNAR PT. SITE-URI PREZENTARE & MAGAZINE ONLINE COMPETITIE MARE
800
de la /Lună
 • Audit & analiza competitie
 • Strategie SEO trimestriala personalizata, cu obiective definite si garantii contractuale
 • SEO on site complet pt.fiecare pagina/categorie produs/articol etc.
 • Strategie complexa linkbuilding: selectam siteuri cu autoritate din domeniul tau si postam advertoriale, bannere, articole lunare
 • Creare articole blog lunare
 • Raport lunar rezultate + suport tehnic
PORTOFOLIU SERVICII SEO
& ONLINE MARKETING
INTREBARI FRECVENTE servicii seo

SEO este prescurtarea procesului de „Search Engine Optimization” prin care se folosesc tehnici de crestere organica in cautarile Google, Yahoo sau Bing, atragand astfel mai multi clienti si trafic pe site-ul tau.

Traficul organic reprezinta traficul obtinut gratuit prin folosirea procedurilor corecte SEO, ceea ce inseamna ca atragi clienti pe site-ul tau in baza unui algoritm folosit de catre motorul de cautare. Traficul platit este cel obtinut prin reclame de tipul AdWords care presupun o investitie crescuta (uneori chiar si peste 10.000 euro lunar), astfel incat sa ajungi rapid in primele rezultate (acestea se pot observa cu titlul „ad” ori de cate ori efectuezi o cautare pe Google, Yahoo sau Bing.

Exista numerosi factori care pot influenta rapiditatea cu care incepi sa vezi rezultatele procedurilor SEO:

– Cat de des postezi continut nou?
– Cat de bogat calitativ si folositor este continutul postat?
– Marimea afacerii tale virtuale. Vechimea business-ului, autoritatea domeniului, referinte de la clienti sau alte site-uri cu autoritate etc.

In general, dupa optimizarea initiala (primele 2 luni), rezultatele incep sa apara sub forma de crestere marita in trafic, si se pot observa cu usurinta in Analytics, un program prin care poti vedea numarul zilnic de vizitatori de pe site-ul tau si informatii utile despre acestia (varsta, localitatea din care iti acceseaza site-ul, timp petrecut pe pagina etc.).

Garantam contractual sa oferim doar proceduri de SEO in concordanta cu termenii si conditiile Google, si sa atingem obiectivele setate in strategia de marketing creata la inceputul colaborarii. Aceasta inseamna: garantam crestere traficului pe site, cresterea conversiilor, inbunatatirea pozitionarii in rezultate. Dar, asa cum chiar cei de la Google ne sfatuiesc, „Fereste-te de cei care-ti garanteaza rezultate rapide prin SEO” (citeste articolul scris de Google aici). In final, rezultatele clientilor nostri vorbesc de la sine si suntem mai mult decat bucurosi sa le impartasim cu tine, la cerere, cat si sa te punem in contact cu clientii care apeleaza constant la serviciile SEO oferite de noi si care au vazut rezultate concrete din primele luni contractuale.

CONTACT

Ai nevoie de servicii SEO Bucuresti sau cauti ceva ce nu ai gasit pe site? 
Contacteaza echipa BrandLocked si noi iti raspundem in 24 de ore cu o oferta!
Poti programa o intalnire cu noi, apeland oricare din numerele de telefon aflate mai jos,
 sau printr-un e-mail la adresa de contact! Iti oferim gratuit servicii de consultanta si audit
daca te decizi sa colaborezi cu noi!