PORTOFOLIU

Web Design & Promovare Online

PORTOFOLIU

CLIENTI

Ai nevoie de promovare online si cauti un partener care iti poate aduce rezultatele dorite? Contacteaza-ne acum!

Clienti Recenti

agentie web design

PORTOFOLIU

Pentru clientii nostri suntem mai mult decat o agentie digitala! Contribuim la succesul acestora ca parte integranta din echipa lor!

agentie web design
WEB DESIGN THE DIPLOMATIC AFFAIRS ELVETIA

Un parteneriat între BrandLocked si Camera Europeana de Comert a dus la lansarea thediplomatcaffairs.com – o platforma de stiri  care se concentreaza pe analiza obiectiva a problemelor de geopolitica, protectia mediului si cultura.

Principalul obiectiv al clientului nostru a fost de a angaja arena intelectuala a diplomatilor si de a incuraja dezbaterile si discutiile obiective, sustinute de date reale. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat un site web dedicat dialogului global. Usor de utilizat, intuitiv si bogat in continut creat de redactia noastra. Suntem mandri de rezultatul final!

WEB DESIGN THE BOOK OF LEGACY SUA

Book of Legacy este un site care ajuta utilizatorii sa creeze pagini memoriale frumoase si unice pentru cei dragi care au trecut in nefiinta, pentru a aduce familia si prietenii impreuna si a sărbatori viata si realizarile lor.

Clientul avea nevoie de o platforma care sa prezinte serviciile, pachetele si prețurile aferente inregistrarii pe platforma si sa convinga vizitatorii sa se aboneze. De aceea, thebookoflegacy.com este construit ca un magazin online; utilizatorii isi pot achizitiona abonamentul dorit, il pot plati online si site-ul lor memorial va fi activ in maxim 24 de ore. In plus, a fost necesar sa cream sabloane de design web și sa adaugam functionalitati unice, astfel inaât echipa Legacy sa poate crea cu usurinta pagini memoriale. Aveti opțiunea de a dona fonduri pentru o inmormantare sau o organizatie caritabila, sa aprindeti o lumanare virtuala, sa cumparati carto sau sa comandati flori pentru o slujba de inmormantare.

alte proiecte

agentie web design
agentie web design
agentie web design
agentie web design
agentie web design
agentie web design
agentie web design

CONTACT

Ai nevoie de servicii web design Bucuresti sau cauti ceva ce nu ai gasit pe site? 
Contacteaza echipa BrandLocked si noi iti raspundem in 24 de ore cu o oferta!
Poti programa o intalnire cu noi, apeland oricare din numerele de telefon aflate mai jos,
 sau printr-un e-mail la adresa de contact! Iti oferim gratuit servicii de consultanta si audit
daca te decizi sa colaborezi cu noi!