Social Media Management

RECLAME FACEBOOK & INSTAGRAM

PUBLICITATE

SOCIAL MEDIA

Investete corect bugetul tau in reclame care-ti aduc vanzari, clienti si vizibilitate mai mare!

Clientii Nostri

agentie web design

PUBLICITATE FACEBOOK & INSTAGRAM
CU REZULTATE GARANTATE

Toate serviciile de social media marketing & management de care ai nevoie

Publicitate Social Media

Comunicarea digitala este in permanenta schimbare. Interactioneaza cu publicul tau pe retelele pe care le utilizeaza in mod regulat. Echipa BrandLocked iti ofera un audit initial al prezentei brandului tau in Social Media, urmat de strategia digitala de care ai nevoie pentru o crestere sustenabila, la preturi accesibile. Spune adio bugetului irosit pe reclame care nu aduc vanzari si clienti noi. 

SERVICIILE NOASTRE DE PUBLICITATE SOCIAL MEDIA

Crește Vizibilitatea Afacerii tale

Iti prezentam serviciile si afacera intr-o maniera profesionala si originala care te diferentiaza de competitori. Cream un calendar editorial lunar cu postari care atrag reactii din partea publicului tinta (shares, likes, loves etc)

Continut care Impresioneaza

Ai un produs cu impact vizual puternic? Cream continut viral pentru afacerea ta: videoclipuri de prezentare, videoclipuri informative bazate pe animatii/vectori etc.

Mai multe like-uri

Îti garantam contractual o crestere sustenabila a numarului de impresii, comentarii, like-uri si reviewuri pe profilele tale social media. Tragetam doar publicul tinta, adica cel interesat de domeniul tau de activitate.

Reclame care aduc conversii

Prin campaniile de publicitate social media ai acces direct la o audienta vasta interesata de produsele si serviciile pe care le oferi, la cel mai mic cost pe conversie.

ETAPE PROMOVARE

Ai nevoie de Social Media Management, reclame Facebook/Instagram, publicitate LinkedIn, sau advertoriale pentru profilele tale Social Media? BrandLocked iti ofera o stratgie de optimizare a reclamelor care-ti aduce rezultate garantate!
Optimizam costul campaniilor tale astfel incat sa-ti atungi obiectivele fara a-ti compromite bugetul!

Dezvoltarea strategiei + audit profil companie

Definirea audientei & optimizarea bugetului Campaniilor

Creare text + bannere campanie + Optimizare Conversii

Monitorizare campanie Si raport rezultate

PACHETE SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Dacă nu găsești un pachet care să reflecte serviciile dorite, nu ezita să ne contactezi. Îți oferim audit și consultanță gratuită pentru toate proiectele noastre de social media management!

O CAMPANIE PAID

euro 150 / Per campanie
  • Se adreseaza clientilor care doresc setarea unei singure reclame Facebook/Instagram. Include: audit cont, setarea target-ului campaniei, bugetului, perioadei de derulare, audientei (varsta, sex, interese, localizare etc.), optimizare cost per click, creare text si banner campanie conform specificatiilor Facebook/Instagram, monitorizare constanta si raport final rezultate.

PACHET COMPLET PAID
+ ORGANIC

euro 450 / Pe luna
  • Beneficiezi de propriul Account Manager si o echipa de 3 experti Social Media care iti ofera: optimizare cont existent/creare profil nou, creare bannere, cover profil, calendar editorial lunar cu toate postarile pe care le vom crea pentru tine, management mesaje/reviews/comentarii, pana la 3 postari/saptamana, o campanie platita pe luna, productie foto/video, promovare grupuri, management conflicte/crize de imagine, raport lunar rezultate!

PACHET TRAINING

euro 300 / Per training
  • Vrei sa inveti cum sa-ti administrezi profilele de Social Media si sa creezi reclame pentru afacerea ta? Inscrie-te la trainingul nostru si beneficiezi de: o ora consultatie ONLINE/OFFLINE cu un expert Social Media din echipa noastra, template calendar editorial si manual de training personalizat afacerii tale.

CONTACT

Ai nevoie de servicii web design & promovare online sau cauti ceva ce nu ai gasit pe site?
Contacteaza echipa BrandLocked si noi iti raspundem in 24 de ore cu o oferta!
Poti programa o intalnire cu noi, apeland oricare din numerele de telefon aflate mai jos,
sau printr-un e-mail la adresa de contact! Iti oferim gratuit servicii de consultanta si audit
daca te decizi sa colaborezi cu noi!