76% DINTRE CAMPANIILE
DE PUBLICITATE PPC
NU ADUC NICIUN REZULTAT

Afacerea ta merită servicii de calitate!

Publicitate online - Google Adwords - PPC

Publicitate online cu rezultate garantate

BrandLocked implementează și optimizează campanii de publicitate online de tip Pay Per Click prin intermediul Google AdWords sau Social Media (LinkedIn, Facebook, Instagram etc.). Urmărim constant atingerea obiectivelor tale și garantăm contractual rezultatele pe care ți le dorești!

Partenerii BrandLocked

Servicii publicitate PPC

Chiar dacă nu dispui de un buget consistent pe care să-l poți aloca serviciilor de digital marketing, BrandLocked îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi serviciile de care ai nevoie!

Reclame Google

Vrei să fii numărul unu în rezultatele Google și nu vrei să aștepți luni sau chiar ani ca SEO să te aducă acolo? Campaniile AdWords optimizate corect îți vor plasa site-ul pe prima pagină a rezultatelor! În plus, plătești doar când un client interesat te contactează, cumpără un produs sau îți vizitează site-ul! De la 200 euro/anunț.

Creare landing pages

Ce sens are să investești în publicitate PPC dacă site-ul tău este haotic, se încarcă greu sau nu prezintă informațiile căutate de clienți? Creăm landing pages pentru campaniile tale astfel încât vizitatorii site-ului să fie convinși că tu ești alegerea ideală și să te contacteze cu ușurință! De la 150 euro

Campanii Retargeting

98% din traficul site-ului tău părăsește paginile și nu revine! Investește în campanii de retargeting și readu-i pe site! Retargeting-ul folosește cookies pentru a le reaminti celor care ți-au vizitat site-ul în trecut de produsele și serviciile tale! Simplu, eficient și deloc costisitor! De la 200 euro

Publicitate eCommerce

88% dintre potențialii clienți abandonează coșul de cumpărături! Folosim intrumente de market research și analytics pentru a afla detalii despre audiența ta! Creăm reclame pentru magazinul tău care îți aduc clienți noi interesați de produsele tale și care vor finaliza comenzile!

Publicitate LinkedIn

Dacă ești o companie de tipul B2B, LinkedIn este sursa numărul unu pentru a genera clienți noi, a angaja profesioniști și a încheia parteneriate de succes! Intră direct în contact cu liderii companiilor de top și promovează serviciile tale prin campanii PPC LinkedIn care aduc rezultate!

Publicitate Facebook

80% din bugetul investit în publicitate Facebook este irosit fără să aducă nicio conversie! BrandLocked îți optimizează campaniile astfel încât vei plăti pentru rezultate concrete! Fie că ai nevoie de brand awareness, vânzări mai mari sau trafic de calitate pentru site-ul tău, îți stăm la dispoziție cu soluții avantajoase și eficiente!

De ce sa alegi serviciile noastre de publicitate PPC

  • TRANSPARENȚĂ - lucrând alături de noi ai în permanență control asupra campaniilor și rezultatelor tale! Ai acces la contul și statisticile campaniilor de publicitate. Propriul Account Manager va monitoriza reclamele implementate și îți va trimite săptămânal un raport cu acțiunile noastre și rezultatele tale!
  • REZULTATE GARANTATE - Nu ne oprim doar la crearea și implementarea unei strategii. Îți oferim garanții contractuale pentru toate serviciile noastre și lucrăm numai în bază unor targeturi clar definite, pe care le vom atinge pe toata perioada colaborării.
  • SUPORT ȘI COMUNICARE PERMANENTĂ- îți punem la dispoziție o echipă de specialiști care se vor ocupa de afacerea ta și care vor fi în permanență în contact cu tine pentru a atinge targeturile stabilite la începutul colaborării.

Întrebari frecvente
campanii publicitate PPC

Vom discuta împreună care sunt obiectivele tale și vom optimiza campaniile astfel încât targeturile tale să fie atinse. În funcție de tipul de campanie ales, publicitatea PPC îți va aduce: trafic de calitate pe site, vizibilitate și brand awareness printr-o poziționare mai bună în rezultate, apeluri telefonice și/sau orice fel de contact cu clienți noi (lead-uri), vânzări mai mari etc.

Fiind vorba de campanii PPC (Pay per click/plată pe click), cu cât investești mai mult, cu atât reclama ta va fi văzută de mai mulți oameni. Costul-per-click (CPC) variază în funcție de cuvintele cheie folosite în campanie. Dacă cuvântul cheie este unul pentru care își fac reclamă multe firme, este foarte probabil că acesta să aibă un CPC mai mare. 

Colaborarea noastră va începe cu o discuție cu tine, în cadrul căreia vom discuta despre obiectivele tale, punctele forte ale afacerii, competitori, elemente diferențiatoare etc. pentru a înțelege business-ul tău. Următorul pas este dezvoltarea unei strategii de publicitate pe care ți-o vom trimite spre aprobare. Dacă răspunsul tău este pozitiv, vom trece la crearea unui calendar editorial al anunțurilor pe care le vom promova și pe care ți-l vom trimite din nou spre aprobare.

Campaniile PPC sunt activate pe baza cardului bancar al firmei tale, iar în interfața Google, LinkedIn, Facebook, oferă și facturile lunare în format electronic. Deci totul se poate deconta foarte ușor. Poți plăti pe masură ce cheltui sau poți face plăți în avans.

Campanii publicitate PPC
de succes implementate de BrandLocked

SCARILUX – O campanie de succes
în segmentul Home & Deco de lux!

Întrucât serviciile SCARILUX se adresează segmentului de lux, prima metodă de a promova site-ul și de a ajunge direct la publicul țintă a fost o campanie AdWords. După primele 10 zile, SCARILUX, un start-up abia intrat pe piață din România avea deja 9 lead-uri și primii 2 clienți.

Rezultate după 30 de zile:
  • Impresii: 42.900
  • Click-uri: 1.950
  • Cost pe click: 0.12€
  • Cost total campanie x 30 zile: 238€
  • Clienți noi: 38
  • Lead-uri: 280 

CONTACT

Ai nevoie de servicii PUBLICITATE PPC sau cauți ceva ce nu ai găsit în lista de prețuri? 
Contactează echipa BrandLocked și noi îți răspundem în 24 de ore cu o ofertă!
Poți programa o întâlnire cu noi, apelând oricare din numerele de telefon aflate mai jos,
 sau printr-un e-mail la adresa de contact! Îți oferim gratuit servicii de consultanță și audit
dacă te decizi să colaborezi cu noi!

198 Bulevardul Pipera, 077190 Voluntari, Ilfov, Romania

+40 727 343 696

contact@brandlocked.ro