76% DINTRE CAMPANIILE
DE PUBLICITATE PPC
NU ADUC NICIUN REZULTAT

Afacerea ta merita servicii de calitate!

Publicitate online - Google Adwords - PPC

Publicitate online cu rezultate garantate

BrandLocked implementeaza si optimizeaza campanii de publicitate online de tip Pay Per Click prin intermediul Google AdWords sau Social Media (LinkedIn, Facebook, Instagram etc.). Urmarim constant atingerea obiectivelor tale si garantăm contractual rezultatele pe care ti le doresti!

Partenerii BrandLocked

Servicii publicitate PPC

Chiar daca nu dispui de un buget consistent pe care sa-l poti aloca serviciilor de digital marketing, BrandLocked iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi serviciile de care ai nevoie!

Reclame Google

Vrei sa fii numarul unu in rezultatele Google si nu vrei sa astepti luni sau chiar ani ca SEO sa te aduca acolo? Campaniile AdWords optimizate corect iti vor plasa site-ul pe prima pagina a rezultatelor! In plus, platesti doar cand un client interesat te contacteaza, cumpara un produs sau iti viziteaza site-ul! De la 200 euro/anunt.

Creare landing pages

Ce sens are sa investesti in publicitate PPC daca site-ul tau este haotic, se incarca greu sau nu prezinta informatiile cautate de clienti? Cream landing pages pentru campaniile tale astfel incat vizitatorii site-ului sa fie convinsi ca tu esti alegerea ideala si sa te contacteze cu usurinta! De la 150 euro

Campanii Retargeting

98% din traficul site-ului tau paraseste paginile si nu revine! Investeste in campanii de retargeting si readu-i pe site! Retargeting-ul foloseste cookies pentru a le reaminti celor care ti-au vizitat site-ul in trecut de produsele si serviciile tale! Simplu, eficient si deloc costisitor! De la 200 euro

Intrebari frecvente
campanii publicitate PPC

Vom discuta împreună care sunt obiectivele tale și vom optimiza campaniile astfel încât targeturile tale să fie atinse. În funcție de tipul de campanie ales, publicitatea PPC îți va aduce: trafic de calitate pe site, vizibilitate și brand awareness printr-o poziționare mai bună în rezultate, apeluri telefonice și/sau orice fel de contact cu clienți noi (lead-uri), vânzări mai mari etc.

Fiind vorba de campanii PPC (Pay per click/plată pe click), cu cât investești mai mult, cu atât reclama ta va fi văzută de mai mulți oameni. Costul-per-click (CPC) variază în funcție de cuvintele cheie folosite în campanie. Dacă cuvântul cheie este unul pentru care își fac reclamă multe firme, este foarte probabil că acesta să aibă un CPC mai mare. 

Colaborarea noastră va începe cu o discuție cu tine, în cadrul căreia vom discuta despre obiectivele tale, punctele forte ale afacerii, competitori, elemente diferențiatoare etc. pentru a înțelege business-ul tău. Următorul pas este dezvoltarea unei strategii de publicitate pe care ți-o vom trimite spre aprobare. Dacă răspunsul tău este pozitiv, vom trece la crearea unui calendar editorial al anunțurilor pe care le vom promova și pe care ți-l vom trimite din nou spre aprobare.

Campaniile PPC sunt activate pe baza cardului bancar al firmei tale, iar în interfața Google, LinkedIn, Facebook, oferă și facturile lunare în format electronic. Deci totul se poate deconta foarte ușor. Poți plăti pe masură ce cheltui sau poți face plăți în avans.

CONTACT

Ai nevoie de servicii PUBLICITATE PPC sau cauti ceva ce nu ai gasit in lista de preturi? 
Contacteaza echipa BrandLocked si noi iti raspundem in 24 de ore cu o oferta!
Poti programa o intalnire cu noi, apeland oricare din numerele de telefon aflate mai jos,
 sau printr-un e-mail la adresa de contact! Iti oferim gratuit servicii de consultanta si audit
daca te decizi sa colaborezi cu noi!