E-COMMERCE/DESIGN MAGAZIN ONLINE

REALIZARE MAGAZIN ONLINE

Cauti realizare magazin online pentru afacerea ta? Cu peste 200 de magazine online create pentru clienti din toate industriile, BrandLocked este alegerea ideala pentru tine!

DESIGN

Realizare magazin online în platforme profesionale ca Magento, Woocommerce, Open Cart sau PrestaShop, in functie de bugetul tau si numarul de produse comercializate. Magazine online la cheie de la 800 euro.

ACCESIBILITATE

Toate site-urile e-commerce dezvoltate de noi permit adaugarea unui nr. nelimitat de produse, personalizarea interfatei, managementul comenzilor, procesarea platilor si design responsive, adaptat oricarui tip de ecran.

OPTIMIZARE

Nu este de ajuns sa ai un site bine pus la punct. Ne ocupam de optimizarea SEO completa a magazinului tau, asigurandu-ne că vei avea vanzări si vizibilitate din prima luna! Te ajutam sa fii primul in cautările Google!

Vanzari din prima saptamana!

Ai 30% reducere la serviciile de marketing digital daca optezi pentru
serviciile noastre de realizare magazin online!

Servicii complete de
realizare magazin online

Magazinul tau online trebuie sa indeplineasca multiple alte cerinte pentru a deveni un business profitabil: interfata usor de utilizat, design atragator si original, descrieri produse, filtre, tabel de marimi, o pagina despre afacerea ta, metode de contact etc. Desi pretul unui astfel de proces tinde sa fie unul destul de ridicat, BrandLocked iti ofera servicii complete de realizare magazin online incepand de la 400 euro! 

Ce includ serviciile noastre
de realizare magazine online

...plus multe alte beneficii!

+ 0
Site-uri e-commerce create
+ 0
Sedii in toata lumea
+ 0
Domenii de activitate
0
Ani experienta

DE CE SA LUCREZI CU NOI

Servicii web design – Realizare Magazin online – Website de prezentare – Blog – Forum – Site anunturi – Site joburi – Blog

10 ani de experienta, o echipa formata din profesionisti si peste 400 de clienti fericiti ne recomanda ca una dintre cele mai bune agentii de servicii web design si publicitate digitala! Nu ne oprim la crearea unui website care doar arata bine. Imbinam pasiunea pentru design cu tehnologia de ultima generatie si cream pentru tine un site care genereaza profit! Mai mult, pachetele noastre de servicii web design iti ofera toate serviciile de care ai nevoie pentru a atrage clienti inca din primele zile de la lansarea site-ului. Livram rapid, fara a compromite calitatea proiectului si ne adaptam bugetului tau!

TIMP DE LIVRARE 91%
ACCESIBILITATEA PRETURILOR NOASTRE 81%
COMUNICARE SI SUPORT TEHNIC 100%
PROCENTAJ CLIENTI MULTUMITI 90%

PORTOFOLIUL NOSTRU

Realizare magazin online

agentie web design

CONTACT

Ai nevoie de servicii web design Bucuresti sau cauti ceva ce nu ai gasit pe site? 
Contacteaza echipa BrandLocked și noi iti raspundem in 24 de ore cu o oferta!
Poti programa o intalnire cu noi, apeland oricare din numerele de telefon aflate mai jos,
 sau printr-un e-mail la adresa de contact! Iti oferim gratuit servicii de consultanta 
daca te decizi sa colaborezi cu noi!