Servicii optimizare Seo De la 350€/luna

SERVICII SEO

MAGAZINE ONLINE

Cauti servicii optimizare seo pentru magazinul tau onlne? Lucreaza cu noi si te ajutam sa devii numarul unu In rezultatele Google!

Clienti Recenti Servicii Optimizare SEO

agentie web design

Servicii optimizare Seo - Creste-ti vanzarile!

Pentru a-ti aduce produsele pe prima pagina a rezultatelor Google investim timp in cercetare si analiza site-ului si domeniului tau de activitate. Numai asa putem determina cum te putem ajuta sa vinzi eficient. Strategia noastra include selectarea cuvintelor cheie potrivite pentru audienta ta, efectuarea de ajustari la metadatele de pe site-ul web si schimbarea modului in care paginile se conecteaza intre ele pentru a oferi motoarelor de cautare mai multe motive pentru a urca site-ul in primele rezultate. Oferim multiple solutii pentru a ajuta motoarele de cautare sa inteleagă sfera continutului tau si sa-ti stabilieasca site-ul ca o sursa de incredere pentru produsele pe care le oferi.

servicii optimizare seo

SERVICII OPTIMIZARE SEO CARE-TI CRESC TRAFICUL

SI TE ADUC IN VARFUL REZULTATELOR

Legaturile externe, adica acele link-uri aflate pe alte site-uri care trimit catre site-ul tau, iti influenteaza rezultatele SEO. O strategie incorecta iti poate cobori site-ul in rezultate, sau poate chiar atrage penalizari de la Google. De aceea, este important sa NU colaborezi cu cei care iti ofera servicii SEO creand sute sau mii de link-uri de proasta calitate pentru site-ul tau. Pana la urma, ce rost are sa ai link-uri pe site-uri care nu sunt in domeniul tau de activitate a si nu-ti aduc clienti noi? Echipa noastra are experienta dovedita in crearea de campanii SEO care transforma site-urile clientilor nostri in site-uri de referinta din industria lor. Acest lucru ne face sa fim siguri ca fiecare campanie SEO creata de noi este un succes, aducand rezultate concrete si  aducand traficul relevant pe paginile tale.

Servicii Optimizare Seo

Obtine mai multi clienti, platind mai putin decat in orice alta campanie de publicitate online.

Servicii SEO

Analiza proiectului

Echipa noastra analizeaza situatia curenta a site-ului tau si obiectivele tale pentru a identifica oportunitatile si metodele SEO necesare realizarii acestora.

Servicii SEO

Analiza concurentei

Analizam in amanunt concurentii tai pentru a intelege eforturile SEO depuse de acestia si a construi o strategie care sa ne ajute sa-i depasim in cel mai scurt timp.

Servicii SEO

Seo On Page

Site-ul tau este actualizat pentru a corecta erorile existente si a implementa tehnici SEO care optimizeaza continutului și a introduce cuvintele cheie.

Servicii SEO

Seo Off Page

Construim o strategie de link-uri externe pe site-uri relevante din nisa ta. Cream advertoriale, articole si comunicate de presa care promoveaza serviciile/produsele tale.

Servicii SEO

Raportare Lunara

La final de luna furnizam clientilor nostri un raport care detaliaza procedurile seo implementate de echipa noastra si rezultatele obtinute de acestea pentru luna respectiva.

Servicii SEO

Monitorizare Constanta

Procesul SEO este unul care necesita constant atentie si revizuire. De aceea, monitorizam permanent site-ul tau si tendintele actuale din industria ta pentru a aduce imbunatatiri.

Servicii optimizare Seo
Reducem costurile pe termen lung

Cheia pentru o campanie SEO de succes pentru magazinul tau online este cresterea conversiilor, scazand simultan costul pe achiziție (CPA). Obtinem acest lucru prin identificarea termenilor de cautare extrem de relevanti pentru fiecare dintre produsele oferite. Campania ta SEO este construita in jurul a doua obiective principale: obtinerea de pozitii fruntase pe prima pagina a rezultatelor organice Google, si indexarea intre primele rezultate in functie de termenii de căutare ai cumparatorilor. Pe masură ce campania ta de cautare organica se dezvolta, traficul natural creste, ajungand sa înlocuiasca nevoia de publicitate plătita, si scazand astfel bugetul investit in publicitate Google Ads, Facebook Ads etc.

Servicii SEO

Am devenit numarul 1 impreuna!

„BrandLocked nu numai ca ne-a ajutat sa conturam imaginea brand-ului nostru in mediul online, dar ne-a ajutat si sa ne diferentiem intr-o industrie competitiva ca a noastra. Ne-am construit o reputatie excelenta ca fiind unul dintre cei mai mari producatori de echipamente medicale din lume, iar Brandlocked a reusit sa transpuna acesta imagine online. Datorita succesului campaniilor noastre de marketing, continuam sa fim numarul unu si contribuim la impactul pozitiv asupra vietii oamenilor care depind de noi pentru sanatatea lor. “

Alexandra Ramirez, Thermo Fisher USA

CONTACT

Ai nevoie de servicii optimizare seo sau cauti ceva ce nu ai gasit in lista de preturi? 
Contacteaza echipa BrandLocked si noi iti raspundem in 24 de ore cu o oferta!
Poti programa o intalnire cu noi, apeland oricare din numerele de telefon aflate mai jos,
 in functie de tara in care locuiesti! Iti oferim gratuit servicii de consultanta si audit
daca te decizi sa colaborezi cu noi!

ITI ANALIZAM SITE-UL COMPLET GRATUIT

Completeaza formularul de mai jos si te contactam in 24h cu analiza completa a site-ului tau si sugestii noastre pentru ca tu sa-ti atingi rapid obiectivele!