Servicii Seo de la 350€/luna

SERVICII SEO

REZULTATE GARANTATE

Cauti servicii Seo pentru afecerea ta? Lucreaza cu noi si te ajutam sa devii numarul unu In rezultatele Google!

Clienti Recenti Servicii SEO

agentie web design

Servicii SEO - ce este Seo?

Livrarea de Servicii Seo de calitate implica actualizarea periodica a site-ului tau web pentru a-i creste vizibilitatea si a-l face usor de gasit de catre cei care cauta produsele sau serviciile pe care le oferi. SEO necesita timp si abilitati semnificative pentru a produce rezultate si a contura o strategie competitiva pentru piata in care activezi. BrandLocked efectueaza un audit al site-ului pentru a identifica acele cuvintele cheie care aduc rapid trafic si rezultate. In plus, imbunatatim calitatea continutului de pe site-ul tau si cream o strategii de linkuri interne si externe pentru a-ti atinge obiectivele. 

Servicii SEO

SERVICII SEO CARE-TI CRESC TRAFICUL

SI TE ADUC IN VARFUL REZULTATELOR

Legaturile externe, adica acele link-uri aflate pe alte site-uri care trimit catre site-ul tau, iti influenteaza rezultatele SEO. O strategie incorecta iti poate cobori site-ul in rezultate, sau poate chiar atrage penalizari de la Google. De aceea, este important sa NU colaborezi cu cei care iti ofera servicii SEO creand sute sau mii de link-uri de proasta calitate pentru site-ul tau. Pana la urma, ce rost are sa ai link-uri pe site-uri care nu sunt in domeniul tau de activitate a si nu-ti aduc clienti noi? Echipa noastra are experienta dovedita in crearea de campanii SEO care transforma site-urile clientilor nostri in site-uri de referinta din industria lor. Acest lucru ne face sa fim siguri ca fiecare campanie SEO creata de noi este un succes, aducand rezultate concrete si  aducand traficul relevant pe paginile tale.

Servicii Seo Care Aduc Rezultate

Obtine mai multi clienti, platind mai putin decat in orice alta campanie de publicitate online.

Servicii SEO

Analiza proiectului

Echipa noastra analizeaza situatia curenta a site-ului tau si obiectivele tale pentru a identifica oportunitatile si metodele SEO necesare realizarii acestora.

Servicii SEO

Analiza concurentei

Analizam in amanunt concurentii tai pentru a intelege eforturile SEO depuse de acestia si a construi o strategie care sa ne ajute sa-i depasim in cel mai scurt timp.

Servicii SEO

Seo On Page

Site-ul tau este actualizat pentru a corecta erorile existente si a implementa tehnici SEO care optimizeaza continutului și a introduce cuvintele cheie.

Servicii SEO

Seo Off Page

Construim o strategie de link-uri externe pe site-uri relevante din nisa ta. Cream advertoriale, articole si comunicate de presa care promoveaza serviciile/produsele tale.

Servicii SEO

Raportare Lunara

La final de luna furnizam clientilor nostri un raport care detaliaza procedurile seo implementate de echipa noastra si rezultatele obtinute de acestea pentru luna respectiva.

Servicii SEO

Monitorizare Constanta

Procesul SEO este unul care necesita constant atentie si revizuire. De aceea, monitorizam permanent site-ul tau si tendintele actuale din industria ta pentru a aduce imbunatatiri.

Servicii SEO Adaptate
obiectivelor Tale

Inainte de a incepe lucrul pe site-ul oricarui client, efectuam un audit al site-ului, analizand continutului ai prezenta curenta in rezultatele Google. Expertii nostri SEO petrec timp pentru a intelege munca depusa pe site pana la acel moment si pentru a determina elementele care lipsesc/necesita imbunatatire. Consideram ca serviciile SEO nu reprezinta o metoda standard sau o reteta prestabilita care se aplica tuturor site-urilor. De aceea,  fiecare dintre campaniile noastre de SEO sunt personalizate avand in vedere telurile si industria clientului.

Servicii SEO

Am devenit numarul 1 impreuna!

„BrandLocked nu numai ca ne-a ajutat sa conturam imaginea brand-ului nostru in mediul online, dar ne-a ajutat si sa ne diferentiem intr-o industrie competitiva ca a noastra. Ne-am construit o reputatie excelenta ca fiind unul dintre cei mai mari producatori de echipamente medicale din lume, iar Brandlocked a reusit sa transpuna acesta imagine online. Datorita succesului campaniilor noastre de marketing, continuam sa fim numarul unu si contribuim la impactul pozitiv asupra vietii oamenilor care depind de noi pentru sanatatea lor. “

Alexandra Ramirez, Thermo Fisher USA

CONTACT

Ai nevoie de servicii seo sau cauti ceva ce nu ai gasit in lista de preturi? 
Contacteaza echipa BrandLocked si noi iti raspundem in 24 de ore cu o oferta!
Poti programa o intalnire cu noi, apeland oricare din numerele de telefon aflate mai jos,
 in functie de tara in care locuiesti! Iti oferim gratuit servicii de consultanta si audit
daca te decizi sa colaborezi cu noi!

ITI ANALIZAM SITE-UL COMPLET GRATUIT

Completeaza formularul de mai jos si te contactam in 24h cu analiza completa a site-ului tau si sugestii noastre pentru ca tu sa-ti atingi rapid obiectivele!