7 NACHTE

Franciza 7Nachte – singura curățătorie ecologică pentru perne din puf din Valais, Elveția!  Un site în Germană, Franceză și Engleză ce are ca scop prezentarea serviciilor și poveștii 7Nachte, cât și a francizei de succes oferită de aceștia! 

SERVICII OFERITE

WEB DESIGN

Crearea unui website de prezentare în principalele 3 limbi vorbite în Elveția: engleză, franceză și germană. Procesul de web design a durat 7 zile și s-a concentrat pe realizarea unui site bazat în principal pe UX (user experience) care prezintă succint serviciile 7Nachte și ajută clienții să efectueze programări cu ușurință.

COPYWRITING

Textele care se regăsesc pe site-ul 7Nache sunt create în totalitate de echipa noastră de copywriteri. Procesul a presupus dezvoltarea unei strategii complexe de comunicare și branding pentru clientul nostru, studii de piață pentru a înțelege nișa și audiența acestuia și dezvoltarea de conținut unic care să mențină interesul vizitatorilor și să reflecte viziunea și misiunea companiei.

PRODUCȚIE VIDEO

Crearea unui videoclip de prezentare care să prezinte elementele diferențiatoare 7Nachte, spațiul de lucru, procesul de igienizare și utilajele de ultimă generație folosite pentru curățarea ecologică a pernelor și așternuturilor din puf și pene. Videoclipul se regăsește pe site-ul 7Nachte.

LOGO DESIGN

Clientul nostru și-a dorit un logo și un slogan care să reflecte serviciile oferite punând accentul pe metoda inovatoare de curățare pe care 7Nachte o folosește. Astfel, am optat pentru culoarea albastru, sugerând prospețimea, un font clasic, imaginea unei pene de puf și motto-ul „Saubere Kissen, Schöne Träume”- „Perne curate. Vise plăcute.”

„Site-ul mi-a depășit așteptările. Arată impecabil pe orice dispozitiv și reprezintă în totalitate 7Nachte. Echipa BrandLocked a înțeles de la bun început ceea ce mi-am dorit chiar dacă am comunicat de la distanță, eu aflându-mă în Elveția. Au fost singura agenție care a aceptat să creeze site-ul meu așa cum mi-am dorit în Engleză, Franceză și Germană și într-un timp record!”
Ovidiu Stănică
CEO 7Nachte

Alți clienți BrandLocked

Ai nevoie de un website pentru afacerea ta? Contactează-ne acum!

BrandLocked