Studiu de caz sportfogadas1x2.com

UN BLOG INTERACTIV PENTRU
IUBITORII DE PARIURI SPORTIVE ȘI
JOCURI DE NOROC DIN UNGARIA

Sportfogadas1x2.com este denținut de unul dintre cele mai importante grupuri de bloguri cu profil sportiv din Ungaria. Acesta vine în ajutorul jucătorilor amatori și profesioniști de pariuri sportive, oferind ponturi zilnice și statistici menite să crească șansele de câștig ale utilizatorilor. În plus, întregul grup de site-uri Ingyen se adresează direct iubitorilor de sport, punându-le la dispoziție rezultate live, recomandări pentru cele mai bune case de pariuri din Ungaria, bonusuri exclusive de înscriere și suport live.

Până în 2013, piața pariurilor sportive din Ungaria era controlată în totalitate de Szerencsejáték Zrt, loteria națională, care a blocat intrarea pe piață a brand-urilor de renume ca Unibet, Bet365 sau WinMasters. Din fericire, începând cu 2013, statul Ungar a adoptat un set de legi care permit caselor de pariuri internaționale și locale să activeze pe teritoriul țării, oferind astfel multiple opțiuni iubitorilor de pariuri și jocuri de noroc. Sportfogadas, promovează casele de pariuri din Ungaria și oferă cele mai bune cote de pariuri sportive online, recomandări pentru cele mai bune case de pariuri, ponturi zilnice, statistici și scoruri live. 

Cum funcționează site-urile afiliate tip “sportsbook”?

Un site afiliat funcționează, în principal, că unealtă de marketing online pentru site-uri deja populare, ajutându-i pe aceștia să-și promoveze serviciile și să atragă clienți noi. În cazul caselor de pariuri, acestea oferă site-urilor afliate comisioane atractive ori de câte ori un utilizator da click pe bannerele afiliate, se înscrie pe site sau depune bani în contul creat. Profitabiliatea este maximă pentru ambele părți implicate: casele de pariuri sunt promovate intens către audiențe noi la care nu ar avea altfel acces (sau ar avea acces făcând invesții mult mai mari în marekting online) iar site-urile afiliate încasează comisioane din recomandări și trafic. 

Site-ul dorit de clientul nostru este un site afiliat caselor de pariuri și jocuri de noroc, o industrie extrem de profitabilă care va genera câștiguri de peste 6.8 miliarde de dolari până în 2020. Clientul nostru și-a dorit un website interactiv și responsive care să ofere vizitatorilor impresia de blog și care să păstreze linia de design a celorlalte site-uri afiliate deținute de acesta. Competitorii de pe piață din Ungaria dețin site-uri de profil care au erori severe de script, viteze mari de încărcare și design învechit, astfel încât conceptul de design dezvoltat de echipa BrandLocked este garantat să atragă majoritatea audienței de profil, oferindu-le acestora o platforma intuitivă, ușor de folosit și extrem de atractivă.

DESIGNUL COMPETITORILOR

Majoritatea site-urilor deținute de competitori sunt create fără ajutorul unei echipe profesioniste, motiv pentru care acestea nu au un design modern sau de funcționalitatea necesară unei astfel de platforme. Site-urile sunt dispuse asemănător unui blog standard, informațiile sunt greu de găsit iar navigarea nu este responsive. Vizitatorii nu au acces rapid la casele de pariuri și nu sunt informați cu privire la condițiile de înregistrare, bonusurile oferite și ponturile care i-ar determina să se înscrie.

DESIGNUL CLIENTULUI NOSTRU

Am optat pentru un design în concordanță cu paleta de culori destinată sportului, în special fotbalului: verde, negru și albastru. Culorile se îmbină armonios cu articolele zilnice, bannerele caselor de pariuri promovate, butoanele call to action și imaginile sugestive care fac ca navigarea site-ului să fie una plăcută, originală si atragatoare . Layout-ul este adaptat cerințelor clientului nostru și creează impresia de revista online în detrimentul layout-ului clasic al celorlalte bloguri de profil.

OPTIMIZARE SEO

CONTENT MANAGEMENT

CONSULTANȚÃ & STRATEGIE

SERVICII OFERITE

WEB DESIGN

MENTENANȚÃ LUNARA

PHOTO EDITING & WEB BANNERS

0
Vizitatori unici in prima luna
0 +
Page views in prima luna
0
Subscribers in prima luna

Ai nevoie de un website? Contactează-ne aici!